SOMS SNEEUWT HET IN APRIL

Een intieme, humoristische en relativerende voorstelling over ongewenste kinderloosheid en universele thema’s waarin ieder volwassen mens zich kan herkennen. Hoe te dealen met gebroken dromen, verlies en dingen die anders lopen dan gehoopt. Hoe ver ga je mee in de medische supermarkt van hormonen, pillen, spuiten en diepvrieseieren. Welke keuzes heb je eigenlijk en welke keuzes maak je. Een voorstelling over loslaten en veerkracht.   

 

 

Wie Wat Waar

Première:

6, 7(Première), 8 oktober 2017
Theaterzaal Villa Concordia
Concordiastraat 67A
Utrecht.

Kaarten reserveren is mogelijk vanaf augustus 2017 via deze site.

Daarna speelt de voorstelling in theaters in Nederland tot i.i.g eind juni 2019.

 

Spel: Viève Buijs
Regie: Pauline Wijnen
Tekst: Viève Buijs/ Pauline Wijnen
Decor/kostuum: Andrée vd Berg/ Atelier der Dingen
Marketing en Communicatie: Go de Roij van Zuijdewijn
Ontwerp beeld: Dutch Polaroidgirl
Lichtontwerp en techniek: Maarten Siebelink
Soundscapes: Ted van Leeuwen
Saxofoon: Herbert Jan Kaars Sijpenstijn
Fotografie: Irma Verburgh
Met zeer speciale dank aan: Fanfare van het Vuur

 

als themavoorstelling boeken?

Naast het reguliere theaterpubliek is deze voorstelling vanwege haar themathiek zeer geschikt voor mensen die vanwege hun persoonlijke betrokkenheid of in hun werk met dit thema te maken hebben. Daarbij is het ook mogelijk om in overleg een deel van de voorstelling te spelen. Mocht er door het thema en het intieme karakter van de voorstelling bij het publiek behoefte zijn om hierover na te praten, dan kan dat. Na de voorstelling wordt Vieve geinterviewd en kan het publiek hierop reageren en samen met Vieve dieper in gaan op het thema en haar keuze voor deze voorstelling.
Mocht je interesse hebben of specifieke vragen neem dan contact met me op.

 

Help je mee?

Crowdfunding gehaald!
De crowdfunding voor mijn voorstelling liep tot 12 april en is met 111% meer dan geslaagd! Ik ben ontzettend blij met alle donaties en de hartverwarmende aanmoedigingen. via deze link:  voordekunst.nl/ soms sneeuwt het in april

Wil je nog bijdragen? Doneren nog steeds mogelijk!
Deze crowdfunding legt een belangrijke basis voor het mogelijk maken van mijn voorstelling, die gaat er nu zeker komen. Maar we zijn er nog niet want verdere financiering van fondsen en subsidies dekt niet de totale kosten. Ik ben nu vooral afhankelijk van de liefdevolle belangeloze inzet van een aantal vrienden. Donaties blijven daarom zeer welkom! 

Je kunt je donatie storten op rekeningnr. NL59 RBRB 0944360513 tnv Stichting Zwier, Utrecht o.v.v.  'donatie' en je naam. 

 Meer info over Stichting Zwier vindt je op ANBIStichting Zwier